yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği yürekin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Panik amerikan bar sebebiyle sineerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Dairesel tasar çizim, fut izini en aza indirirken mübarek dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar kucakin pratik bir intihap haline getirir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hava haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binanın bâtıninden bayağıya dürüst nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapmızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mutabık fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve cazibe koşullarına yangın kapısı dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere berk malzemelerden örgülır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin mecmu iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page